De Cyberbox

De Cyberbox van Nationale-Nederlanden is een intelligente alles-in-één beveiligingsbox. Hij staat in verbinding met ons elite-team. De Box weert cyberaanvallen vóórdat ze op uw netwerk komen. Veiligheid van top niveau is nu bereikbaar voor het mkb. Eindelijk.

De Cyberbox = monitoring, threat-intelligence, nooddienst en cyberverzekering.

Dat wil ik!

De Cyberbox weert, leert en anticipeert.

Elite-dienst

Via de Box bewaakt onze technische elite-dienst uw netwerk. De ploeg van security experts is alert, overdag maar ook ‘s nachts. Ze monitoren en grijpen in als nodig.


Cyberveiligheid wordt de hoogste prioriteit, zonder dat u er enig omkijken naar heeft.

Garantie

De Box schakelt dreigingen volledig uit. Dat garanderen we.

Toch gehackt?
Dan rukken we uit om de hack te verhelpen. Via de ingebouwde verzekering vergoeden we eventuele schade.

Niet voor iedereen

Deze zeer geavanceerde oplossing is ideaal voor bedrijven met veel vertrouwelijke gegevens, voor bedrijven waarbij de omzet leunt op een digitale omgeving en voor bedrijven die hun reputatie belangrijk vinden.



Maar... HOE DAN?

Jargon-lovers opgelet: de Cyberbox bevat o.a. monitoring, threatintelligence, incident response en een uitgebreide verzekering.

We werken met artificial intelligence en machine learning. Met detectietechnologie en gepatenteerde sensoren identificeren we cyberdreigingen direct.

Met de Box heeft u in één klap een CISO, SOC en NOC tegelijk. U krijgt risico analyses en de Box heeft een ingebouwd intrusion prevention system. Ook bewaken wij de fysieke toestand van de Box, de bandbreedte etc.

Zowel NOC als SOC staan altijd met ons elite team in contact. U beschikt dus over de meest actuele middelen om gevaren onschadelijk te maken.
Al- maar dan ook al- tijd.

De Cyberbox is een samenwerking tussen MMOX, Nationale-Nederlanden en het Nederlands Cyber Collectief. Ja: het is the best of all worlds.



Ruil nu het zekere voor het onzekere

U heeft al een alles-in-één Cyberbox vanaf €400,- per maand. De prijs is o.a. afhankelijk van uw wensen en omvang. Prijs op maat?

DAT WIL IK!

Meer info? 070 513 33 88


Een initiatief van: