De Cyberwacht

Gehackt? De Cyberwacht staat paraat met noodnummer en specialist ter plaatse. Hoe langer hackers in uw omgeving blijven hoe hardnekkiger hun grip. Dus: paniek niet, maar handel wel. Snel.

De Cyberwacht is bereikbaar op werkdagen 08.00 – 21.00 uur én op zaterdag 09.00 – 17.00 uur.


Wat is de Cyberwacht?

De Cyberwacht is een spoeddienst voor gehackte bedrijven. De dienst bestaat uit een noodnummer én een specialist die direct ter plaatse komt als dat nodig is. De Cyberwacht beperkt schade, onderzoekt oorzaken en verwijdert, als mogelijk, malafide software. De Cyberwacht helpt bedrijven altijd, lidmaatschap of cyberverzekering is niet vereist.

Hoeveel kost de Cyberwacht?

De telefonische assistentie is gratis. Meestal volstaat een telefoongesprek maar indien nodig en gewenst rukken wij uit. Deze vervolgstap is een betaalde dienst. De kosten daarvan worden op voorhand berekend en besproken.

Is mijn probleem op te lossen?

Onze cyberprofessionals kennen de bedreigingen die rondgaan op het internet. Ze zijn kundig en bekwaam. Echter, niet alle problemen zijn op te lossen, bijvoorbeeld omdat het om een nieuw onbekend type malware gaat, of omdat de juiste voorzorgsmaatregelen niet zijn getroffen door het slachtoffer.

Wat kan ik zelf doen?

Op onze Eerste-Hulp-Bij-Hack pagina ontdekt wat u zelf kunt doen als uw bedrijf is gehackt.

Wie helpt u?

De Cyberwacht wordt aangeboden in samenwerking met ESET Nederland, PC Hulplijn en SOLV. Partners van het Nederlands Cyber Collectief.