Gehackt? Bel direct.

De Cyberwacht is de hack-hulplijn van het Collectief

Onze professionals kennen de bedreigingen die rondgaan op het internet en weten hoe te handelen. Wij staan paraat met een team van verschillende disciplines. We werken in drie stappen: 1) beperk de schade 2) verwijder malafide software en 3) onderzoek de oorzaak om herhaling te voorkomen. U kunt ons bellen voor een diagnose en het oplossen van ontstane problemen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in ransomware, gehackte accounts, spookfacturen, phishingsmails, virussen en andere malifide software. 

070 513 55 55     
Scroll voor meer informatie

6 dagen per week geopend

De Cyberwacht is bereikbaar op werkdagen 08.00 – 21.00 uur én op zaterdag 09.00 – 15.00 uur.

Eerste 5 minuten gratis 

De eerste 5 minuten zijn gratis. In deze minuten doen onze experts de probleemanalyse. Daarna betaalt u een vast bedrag van € 1,49 per minuut, inclusief BTW. De meeste oplossingen duren niet langer dan 30 minuten. Houd er rekening mee dat u ook uw gebruikelijke belkosten betaalt. Nadat u gebruik heeft gemaakt van de Cyberwacht ontvangt u een Tikkie via Whatsapp of e-mail.

Hulp van professionals 

Onze cyberprofessionals kennen de bedreigingen die rondgaan op het internet. Echter, niet alle problemen zijn op te lossen, denk aan een nieuw onbekend type malware of onvolledige voorzorgsmaatregelen. Lees ook onze Eerste Hulp Bij Hack tips.

Alle voordelen van de cyberwacht


  • Beperkt schade
  • Verwijdert malafide software
  • Geen verzekering of abonnement nodig
  • Uw eigen ICT specialist bij hacks
  • Voor consumenten, ZZP'ers en bedrijven

Een initiatief van: