Gehackt?

De Cyberwacht staat paraat.
Paniek niet, maar handel wel. Snel.

Bel het spoednummer: 070 513 55 55

Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke telefoonkosten. De Cyberwacht helpt veel bedrijven kosteloos per telefoon. Soms is het wenselijk om dieper in een situatie te duiken of om ter plaatse te komen. Eventuele kosten daarvan worden altijd op voorhand berekend en besproken. De Cyberwacht is bereikbaar op werkdagen 08.00 – 21.00 uur én op zaterdag 09.00 – 17.00 uur. We staan tot uw dienst.


Dit is de Cyberwacht

De Cyberwacht is een zeer gespecialiseerde spoeddienst voor gehackte bedrijven. Onze cyberprofessionals kennen de bedreigingen die rondgaan op het internet. Echter, niet alle problemen zijn op te lossen, denk aan een nieuw onbekend type malware of onvolledige voorzorgsmaatregelen. Verschillende disciplines van het Nederlands Cyber Collectief vormen samen de Cyberwacht; zo blijven wij kundig en bekwaam op vele fronten.

Noodhulp in 3 stappen

De Cyberwacht beperkt allereerst de schade. Daarnaast voorkomen we ook graag herhaling van een zelfde incident, zodat u niet opnieuw slachtoffer wordt. Wij werken daarom in 3 stappen:

  1. Beperken van de schade.
  2. Verwijderen van de malafide software.
  3. Onderzoeken van de oorzaken.

Eerste-Hulp-Bij-Hack

Ontdek wat u zèlf kunt doen bij een hack