Cyberexpert voor bedrijven

Hoe veilig is uw bedrijf? Wat valt er bij u te halen en hoe groot is de kans op een hack of datalek? De cyberexpert van Perfect Day schept overzicht én lost op.

Maak nu een afspraak

Dit krijgt u

Inzicht in de situatie

Hoe lekker bent u voor een hacker? En is uw kans op een datalek eigenlijk groot? Maak een afspraak met een van de experts van Perfect Day om te weten hoe de cybervlag er in uw bedrijf bij hangt. De cyberexpert komt bij u langs en maakt ter plekke een kwetsbaarheidsscan. Hij kijkt daarbij naar gedrag en processen van uw medewerkers, wetgeving en natuurlijk techniek.

Advies

Door middel van een rapportage maakt de cyberexpert inzichtelijk waar u nog aan moet werken. Maar natuurlijk wilt u ook oplossingen.

Oplossingen

Sommige zaken kan de cyberexpert direct voor u regelen. Waar dat niet kan, helpt hij bij het maken van keuzes. Op basis van uw persoonlijke situatie en budget. Wat moet nu en wat kan later? Welk product, welke oplossing of training is aan te bevelen in de wirwar van aanbod?

Extra zekerheid

Uw bedrijf groeit, u innoveert, gaat nieuwe samenwerkingen aan en koopt andere apparaten. Of misschien neemt u juist afscheid van medewerkers, maakt het bedrijf compacter en stroomlijnt processen. Al deze beslissingen zijn van invloed op uw cyberveiligheid. De cyberexpert van Perfect Day kan periodiek met u de wijzigingen doornemen en u helpen de risico's en oplossingen inzichtelijk te maken.

Dit kost het

Kwetsbaarhedenscan op locatie

Voor 995 euro komt de cyberexpert bij u langs en maakt ter plekke een kwetsbaarheidsscan op
basis van techniek, processen en wettelijke verplichtingen. Daar waar mogelijk doet hij direct quick fixes.

Rapport

Door middel van een rapportage maakt de cyberexpert inzichtelijk waar u nog aan moet werken. Aan de hand van dit rapport kan u direct oplossingen implementeren.

Extra zekerheid

Wilt u graag gebruik blijven maken van de kennis van de cyberexpert? Op basis van het eerste gesprek kan Perfect Day u een passend aanbod voor een abonnement doen. 

Cyberexpert nodig?

Een intake is kosteloos en vrijblijvend.

Ga naar de website

Mail naar contact@perfectday.works of bel 085 048 61 09.


Een initiatief van: