De cyberverzekering vergelijker

De Cyberverzekering vergelijker schept overzicht in de wirwar van cyberverzekeringen.

In één mooie tabel vergelijkt hij zowel voorwaarden als prijzen. Deze gratis keuzehulp toont úw beste drie opties, o.a. op basis van uw situatie. Dat is gemakkelijk kiezen.

Nb. U krijgt geen offerte. Wij sluiten géén verzekeringen af.Kickstart de vergelijker


Doen alle cyberverzekeringen mee?
De vergelijker neemt niet alle verzekeringen mee in de vergelijking, maar alleen de cyberverzekeringen die werken met standaard aanbiedingen. Dit zijn Hiscox, Chubb en AIG. Er zijn meer cyberverzekeringen op de markt, zoals Zurich, CNA en Allianz, maar die bieden alleen maatwerk, we kunnen ze hier niet vergelijken. Tip? Maatwerk nodig. Bel onze Cyberadviseur.

Waarom gratis?
Het Nederlands Cyber Collectief heeft het doel Nederland veiliger te maken door transparantie. Zo zijn wij. Samen. Veilig. Verbonden. Sparklab BV is eigenaar van het Collectief en ontvangt geen vergoeding van een verzekeraar ook niet van een verzekeringsadviseur.

Wie maakt de vergelijking?
Zicht, risico en verzekeringsadviseurs krijgt zonder tussenkomst van het Collectief direct uw gegevens en maakt de vergelijking. Zicht communiceert hierover met u en is verantwoordelijk voor de juistheid en actualiteit van de geleverde informatie. Zicht is een ervaren verzekeringsadviseur. Als u via Zicht een verzekering afsluit ontvangen zij hiervoor provisie.
Een initiatief van: